II. GyerekHajsza

A GyerekHajsza egy 1+ vagy 2+ km hosszúságú, 6+ akadállyal tűzdelt terepfutó verseny gyermekek számára, mely évente egyszer kerül megrendezésre a megjelölt helyszínen. Az akadályok egy része hagyományőrző jellegű, de ezek mellett olyan feladatok is beépítésre kerülnek, melyek az erőnlétet, a koordinációs készséget, a szellemi frissességet teszik próbára.

Regisztráció

Versenykiírás

Versenykiírás

Időpont:          2018.09.29.

Helyszín:         Budapest, Normafa

Táv:                 6-8 évesek 1+ km 6+ akadály

9-11 évesek 2+ km 10+ akadály

Futamok:        13:00-tól fél vagy negyed óránként (6-8 éves korosztály)

14:00-tól fél vagy negyed óránként (9-11 éves korosztály)

Nevezés:         Előnevezés 2018.szeptember 16-a éjfélig;

Helyszíni nevezés a verseny napján

 1. A versenyen való részvétel korhatára betöltött 6 év.
 2. Korosztályok meghatározásánál a verseny napján betöltött kort vesszük figyelembe.
 3. A nevezéssel minden versenyző elfogadja a versenyszabályzatban, valamint a felelősségvállalási nyilatkozatban foglaltakat.
 4. A szervezők táblákkal, szalagokkal jelölik a pálya útvonalát. Abban az esetben, ha valamelyik versenyző letér a kijelölt útvonalról, kizárással büntethető.
 5. A verseny szervezői a külső személyek által elfordított, eltulajdonított irányjelző nyilak, átkötött útjelző szalagok miatt bekövetkező eltévedésekért nem vállalnak felelősséget. Ha egy versenyző ilyet tapasztal, köteles a legközelebbi akadály segítőjét/rendezőket értesíteni.
 6. A szervezők a kijelölt útvonal mentén akadályokat helyeztek el, melyeknek teljesítése minden résztvevő számára kötelező. Amennyiben a versenyző valamelyik akadályt nem tudja teljesíteni, úgy büntető feladatot köteles csinálni. Az akadály kihagyása, a büntető feladat elcsalása a versenyből való kizárást eredményezi. A büntető feladatok akadályonként változnak, az önkéntesek mondják az adott helyen lévő feladatot és darabszámot. Büntető lehet plusz kör futás, fekvőtámasz, guggolás…stb.
 7. A rendezvény helyszínén a csomagok, értékek esetleges eltűnéséért a szervezők felelősséget nem vállalnak.
 8. Minden versenyző köteles minimum 1,5 órával a saját futama előtt a regisztrációnál megjelenni.
 9. Regisztrációs csomagot személyi igazolvánnyal vagy diákigazolvánnyal és kitöltött felelősségvállalási nyilatkozattal lehet csak átvenni. 18 éven aluliaknak gondviselő aláírása is szükséges.
 10. A regisztráció során bejelölt és a szervezők által visszaigazolt futam időpontja a verseny napján, a helyszínen már nem módosítható.
 11. Regisztrációkor minden versenyző rajtcsomagot vesz át, melyben a szervezők rajtszámot, karszalagot illetve hirdetési anyagokat helyeztek el. A rajtszámot a külső ruházatra előre vagy hátulra, teljes terjedelmében jól látható helyre kell elhelyezni. A karszalagot pedig jobb vagy bal csuklóra kell feltenni.
 12. Kizárásra kerülhet az a versenyző, aki rajtszámát nem szabályosan viseli a verseny ideje alatt (pl. összehajtja, letakarja, nem jól láthatóan viseli), valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját és akadályait, elcsalja vagy kihagyja a büntető feladatokat vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
 13. A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
 14. A versenyen bármilyen jármű, kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
 15. A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül futni tilos. A kerékpáros, görkorcsolyás kísérővel induló futót a versenyből kizárhatjuk!
 16. A versenyen rajtszám nélkül futni tilos, a rajtszám hiánya kizárást / kiállítást vonhat maga után.
 17. A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy bármilyen rendezvény / futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes írásbeli engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
 18. A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
 19. A versenyen való részvétel lemondása esetén, ha a nevezési hozzájárulás már befizetésre került, akkor ezen összeget visszautalni a szervezőknek nem áll módjában.
 20. Az online nevezési űrlap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
 21. A verseny útvonala közforgalmú utakat is érint, melyeken a KRESZ vonatkozó előírásainak betartása kötelező!
 22. A versenyzők kötelesek az akadályoknál jelen lévő szervezők biztonsági utasításait betartani, a lezárt, elkerített zónákba belépni szigorúan tilos!

Általános orvosi tudnivalók

 1. Ha a verseny napján a rajt előtt vagy a célba érkezés után valamilyen panasz merülne fel, az orvost / mentőt a versenyközpont területén találod meg.
 2. Ha az útvonalon a mezőnyben valaki rosszul lesz, a legközelebbi akadály segítőjének/rendezőnek kell szólni, hogy hol történt a rosszullét.
 3. Sokat segít, ha a résztvevő a rajtszáma hátoldalára felír egy értesítendő telefonszámot, melyet probléma esetén a rendezőség felhívhat.
 4. Ha gyógyszer hatása alatt vagy valamilyen egészségügyi körülmény fennállása mellett futsz, ezt írd a rajtszámod hátoldalára – pl: allergia, pacemaker, diabetes. 5. A versenyen alkohol vagy drog hatása alatt álló személy nem vehet részt!

Elveszett gyerekek

 1. A szülőktől elkeveredett gyermekekről az információs asztalnál tudnak felvilágosítást adni. Kérünk Benneteket, hogy hozzájuk forduljatok segítségért – és a talált gyerekeket is itt adjátok át a szervezőknek!

Viselkedési kódex futóink részére

 1. Érkezz időben!           Idegeskedést, felesleges        sorállást          és        kényelmetlenséget spórolhatsz meg!
 2. Ha olyan futót látsz magad körül, aki rajtszámmal nem rendelkezik, kérlek jelezd számunkra. Ez nem tisztességes a becsületes versenyzőkkel szemben.
 3. Segítsd a nálad gyorsabban haladó futót azzal, hogy nem állod útját.
 4. Hatalmas segítség számunkra, és a környezet számára is, ha a verseny során keletkező szemetet a kihelyezett kukákba helyezed. A versenyközpont tisztasága a Te érdeked is. A verseny közben fogyasztott ételek / italok csomagolását a következő akadálynál tudod otthagyni. Az útvonalon történő szemetelés a versenyből való kizárással büntethető.

Szervező:                            Tori Sport Kft.

Székhely:                     9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

Adószám:                    23692202-2-08

Cégjegyzék szám:        08-09-022741 Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.

Bankszámlaszám:        11737007-21050275

IBAN:                           HU05117370072105027500000000

SWIFT kód:                  OTPVHUHB

Telefon:                      0620/290-1230

E-mail:                          info@pannonhajsza.hu

 

Felelősség vállalási nyilatkozat letöltése itt!

Versenyszabályzat letöltése itt!

Írj nekünk!

[caldera_form id=”CF582041db290d9″]

Tori Sport Kft.
Székhely: 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
Adószám: 23692202-2-08
Cégjegyzék szám: 08-09-022741
Számlavezető bank: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11737007-21050275
Telefon: 0620/290-1230
info@pannonhajsza.hu
Naih: NAIH-99622/2016